نظرخواهی

آیا ازعملکرد مهدی روشنفکر در توسعه شهرستان های بویراحمد، دنا و مارگون راضی هستید؟

تازه های سایت

2. خرداد 1394 - 8:34
اولین نشست حسن روحانی با ایثارگران و برگزیدگان استان آذربایجان شرقی درتالار معلم برگزار شد

به گزارش چهارفصل،  به نقل از آناج، مراسم دیدار رئیس جمهور با علما، ایثارگران و برگزیدگان استان آذربایجان شرقی دقایقی پیش در تالار معلم تبریز آغاز شد. حضرت آیت الله مجتهد شبستری اولین سخنران این برنامه اذعان داشت:  کشور علاوه بر مشکل اقتصادی، مشکل فرهنگی هم دارد و دولت باید به فرهنگ توجه ویژه داشته باشد. وی در ادامه افزود: اگر وضع بودجه کشور بهبود یافت عنایت دولت به فرهنگ هم باید بیش از پیش باشد.

 

 پس از پایان سخنان آیت الله شبستری نوبت به سخنان یک ایثار گر رسید که پس از وی نیز دکتر پرویزی به عنوان برگزیده استانی به سخنرانی پرداخت. وی در سخنان خود به رفع حصر سران فتنه پرداخته و باعث تشنج در سالن شد. پس از این اظهارات بود که در سالن مراسم دوگانگی به وجود آمده و شعار های سلام بر خاتمی و مرگ بر فتنه گر بالا گرفته و روحانی از موضع سکوت با این موضوع برخورد کرد.

 

 گفتنی است پس از سخنان دکتر پرویزی رییس بیمارستان شهید مدنی تبریز تشنج ها بیشتر شده پرتاب کاغذ و اقلامی این چنین در سالن ادامه پیدا کردبعد از وی سودابه داوری از برگزیدگان علمی استان نیز به سخنرانی پرداخت که در حین سخنان وی هرچند سالن آرام تر شده بود اما دودستگی کاملاً مشهود بود.

پور فیض رییس سابق دانشگاه تبریز در حال سخنرانی است و همه مشتاقانه منتظرند تا موعد سخنرانی روحانی فرا برسد تا در مورد تشنج های سالن موضع گیری نماید.

 

بالاخره نوبت به حسن روحانی رسید وی به نقش آذربایجان در تاریخ ایران اشاره کرده و اذعان داشت:  تبریز نقش بزرگی در مشروطه و انقلاب دارد. روحانی افزود: باید قدرت  تحمل یکدیگر را داشته باشیم چرا که مشکلات زیاد است.

 

روحانی افزود: اگر گروهی بخواهند روحیه امید را از بین ببرند مردم نباید تحمل کنند و باید فضای ما فضای امید باشد.  وحدت، اتحاد و ایمان ما باعث پیروزی در جنگ شد و امروز هم مذاکره کنندگان در برابر یک دنیای بزرگ مادی با اتکای به حق و ملت پیش می روند و یاری خدا هم می آید.  وی ادامه داد: با امید و تحمل و انسجام می توانیم مشکلات را حل کنیم البته کارها و مشکلات باید به دست مردم حل شود و دولت می تواند کمک کند.

 

 

حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی در نشست با ایثارگارن ، علماء و نخبگان ،با اشاره به اینکه امید و نشاط در جامعه اذعان داشت: وحدت ، ایمان و عشق مردم، ما را در دوران دفاع مقدس در برابر دنیا پیروز کرد و امروز هم مذاکره کنندگان ما در برابر دنیایی از قدرتهای بزرگ با اتکاء به خداوند و حمایت ملت ، در دفاع از منافع ملت می ایستند.

 

 

وی افزود: اگر برای آینده کارهایمان از تدبیر استفاده کنیم و همواره عطر و بوی فضای امیدواری در جامعه احساس شود، می‌توانیم از مشکلات عبور کنیم.

 

 

روحانی ادامه داد : برای دستیابی به اهدافبه اتحاد و انسجام نیازمندیم و برای این کار باید آستانه تحمل خود را بالا ببریم. نظرات مختلفی در مسایل سیاسی و اداره جامعه وجود دارد و حرف‌های مختلفی بیان می‌‌شود، اما ما باید بتوانیم یکدیگر را تحمل کنیم، زیرا شرایط جامعه ما خاص و ویژه ‌است.

 

رییس جمهوری با بیان اینکه در انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس افکار متفاوتی برای پیشبرد برنامه‌ها وجود داشت، گفت: در آن شرایط همه نیروهای انقلاب یکدیگر را تحمل می‌کردند و هدف اصلی را از یاد نمی‌بردند. در انقلاب هدف این بود که ملت از تحقیر استبداد و استعمار نجات یابد و حکومت مردم‌سالار بر جامعه حاکم شود. هدف ما این بود که هویت ایرانی و اسلامی در سراسر زندگی فردی و اجتماعی ما استقرار یابد و همه بتوانیم به صورت یدواحده در برابر مشکلات و مسایل پیش‌روی کشور بایستیم.

 

دکتر روحانی  گفت: آنچه باعث شد از آن مرحله عبور کرده و به شرایط فعلی برسیم، ایجاد فضای امید در جامعه بود و نباید اجازه دهیم فردی، گروهی و یا دسته‌ای بخواهند امید مردم را در هم بشکنند و این موضوع نباید برای مردم ما قابل تحمل باشد.

 

رییس جمهوری اسلامی ایران ضمن تشکر از استقبال مردم ، گفت: مردم ما بیدار، آگاه، فهمیده و قدردان هستند، چرا که مگر من به عنوان خادمی کوچک با یک جمع، در ۲۰ ماه گذشته چه کرده‌ایم که در هر استان مورد لطف و مهربانی و استقبال مردم قرار می‌گیریم. مردم در این مدت احساس آرامش می‌کنند، می‌بینند که ما می‌خواهیم کار کنیم و می‌دانند که با وجود برخی نواقص ما در مسیر درستی حرکت می‌کنیم.

 

روحانی با بیان اینکه اگر امید در جامعه نباشد و مردم دولت را همراهی نکنند و بار مسئولیت در کشور را بر دوش نگیرند، امکان عبور از مشکلات وجود ندارد، گفت: اگر مردم از دولت حمایت نکنند، ما قادر نیستیم به تنهایی در برابر کوهی از مشکلات ایستادگی کنیم و اگر متحد و یکپارچه باشیم در این صورت است که یاری خداوند هم به کمک ما می‌آید.

 

دکتر روحانی با بیان اینکه در دوران دفاع مقدس، ملت و رزمندگان ایران دربرابر دنیا ایستادند، گفت: علاوه بر تجهیزات، تبلیغات و امکانات خارجی که در اختیار رژیم بعث و عفلقی‌‌ها قرار داشت، در میان اسرای آنها نیز اتباع ۱۳ کشور حضور داشتند، اما رزمنده‌ها و ملت ما در برابر همه دنیا پیروز شدند، زیرا وحدت، اتحاد، ایمان، عشق و اعتقاد به حق داشتند.

 

 

رییس شورای عالی امنیت ملی با تأکید بر اینکه امروز نیز مذاکره‌کنندگان ما در برابر دنیایی از قدرت‌های بزرگ ایستاده‌اند، گفت: ۱+۵ قدرت‌های بزرگ مادی دنیا هستند، با تمام ابزار، امکانات سیاسی، حقوقی و فنی. در این شرایط دیپلمات‌های ما اتکائشان به حق است و امید به موفقیت در مذاکرات دارند.

 

رییس جمهوری سپس با تأکید بر اینکه برای پیشبرد کارها در بخش‌های مختلف اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی باید کار به دست مردم سپرده شود، گفت: فرهنگ، ریشه و اساس است و اگر فرهنگ به سمت حضیض برود، اقتصاد و سیاست نمی‌تواند مشکلات را حل کند، اگر فرهنگ، علم، دانش و اقتصاد دانش بنیان آمد و اجرای وظیفه در چارچوب قانون، هدف شد، مشکلات ما حل شدنی است.

 

دکتر روحانی در ابتدای سخنانش به سوابق آذربایجان شرقی در تاریخ معاصر کشور اشاره کرد و گفت: مردم آذربایجان شرقی و تبریز در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس نقش بی‌بدلیلی داشتند و امروز نیز باید در دوران ایستادگی و تحول به سمت توسعه، نقش خود را ایفا کنند.

 

رییس جمهوری گفت: آذربایجان و تبریز سهم بسزایی در انقلاب مشروطه داشتند و بسیار مهم است که در کل منطقه خاورمیانه ما اولین ملتی هستیم که با رهبری علما و فرهیختگان جامعه و با ایثار و فداکاری توانستیم نهضت بزرگی را بیش از یک قرن قبل به ثمر برسانیم.

 

رییس شورای عالی امنیت ملی با تأکید بر اینکه ما نخستین کشور در منطقه هستیم که پارلمان را برای ایستادگی در برابر استبداد و دخالت‌های خارجی تأسیس کردیم، گفت: ایران از نظر سوابق تاریخی برای ایجاد فضای آزاد و استقرار حکومت قانون از همه کشورهای منطقه جلوتر بوده‌اند و در استقرار حکومت مردم‌سالار دینی نیز پیروزی انقلاب اسلامی گام بسیار مهمی بود که با هدایت و رهبری امام راحل و حمایت و پایداری مردم به ثمر رسید.

 

دکتر روحانی با اشاره به اهمیت قیام ۲۹ بهمن ۵۶ مردم تبریز و حرکت این مردم در زنده نگه داشتن رشته چهلم شهدای قم و اربعین‌ها، گفت: این قیام امید و دلداری برای انقلابیون بود و پشت رژیم سفاک گذشته را شکست. گاهی یک کار و عمل آنقدر ارزشمند است که معادل یک دوران تاریخی ملت است.

 

 

رییس جمهوری در خاتمه ضمن اشاره به استعدادها و امکانات آذربایجان شرقی به تصمیمات اتخاذ شده در تهران برای استفاده از این ظرفیت‌ها و حل مشکلات اشاره کرد و گفت: باید همه گروه‌ها از تشکل‌های مردم نهاد، حوزه‌ها، دانشگاه‌ها برای توسعه استان تلاش کنند، دولت نیز در کنار مردم خواهد بود و با توجه به اینکه فرهیختگان هر استان بهتر از سایرین راهکارهای حل معضلات و پیشرفت را می‌دانند، از استاندار می‌خواهم تا جلساتی با حضور آنها به منظور بهره‌برداری از فکرهای نو و واگذاری امور برگزار کند.

 

وی در پایان به وضعیت دریاچه ارومیه اشاره کرد و گفت: شرایط دریاچه هر روز بهتر می شود و دولت در روز اول کاری این موضوع را در دستور کار قرار داد.

انتهای پیام/م.ن

نظرات کاربران

شبکه اطلاع رسانی دانا
قلم_گزینشی