نظرخواهی

آیا ازعملکرد مهدی روشنفکر در توسعه شهرستان های بویراحمد، دنا و مارگون راضی هستید؟

تازه های سایت

25. بهمن 1394 - 14:39
بیست و نهمین نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع توليد مطرح شد:
اجرایی شدن 52 درصد مصوبات کارگروه رفع موانع تولید در کهگیلویه و بویراحمد
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد گفت: 52 درصد مصوبات کارگروه رفع موانع تولید استان اجرایی شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی چهارفصل،  داریوش دیودیده رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد در بیست و نهمین نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید با بیان اینکه با برگزاری نشست‌های کارگروه تسهیل بسیاری از مشکلات واحدهای صنعتی رفع شده است گفت: مشکلات 133 واحد تولیدی و صنعتی در این کارگروه مطرح شد که 199 مصوبه داشت و از این تعداد 118 مصوبه اجرایی و 81 مصوبه در دست اجرا است.

 

وی با اشاره به اینکه ظرف دو سال اخیر 28 واحد صنعتی راکد به چرخه تولید بازگشتند، افزود: نشست‌های کارگروه رفع موانع تولید از خرداد امسال برگزار شد که از زمان تشکیل این نشست‌ها 16 واحد راکد به چرخه تولید بازگشت، به 15 طرح در دست اجرا کمک فیزیکی شد و از رکود 40 واحد نیز جلوگیری شد.

 

دیودیده ابراز کرد: 52 درصد مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان اجرایی شده است.

 

وی در ادامه افزود: از مجموع 4 هزار و 470 مصوبه در سطح کشور 39 درصد آن اجرایی شده این در حالی است که جلسات ستاد در استان 140 مصوبه داشته که 52 درصد عملیاتی شده و رتبه چهارم کشور را در اختیار داریم.

 

دیودیده با بیان اینکه 740 واحد صنعتی و تولیدی در استان وجود دارد، اظهار کرد: 500 واحد صنعتی و تولیدی در استان فعال است و ظرف دو سال اخیر هیچ واحدی در استان راکد و تعطیل نشده است.

 

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه هدف کارگروه رفع موانع تولید کمک به واحدهای صنعتی مشکل‌دار و بازگشت این واحدها به چرخه تولید است، افزود: ظرف دو سال اخیر 28 واحد راکد به چرخه تولید بازگشت و 360 فرصت شغلی نیز ایجاد شد.

 

وی با اشاره به اینکه مشکلات اکثر واحدهای مشکل‌دار و راکد استان در کارگروه رفع موانع تولید بررسی شد، گفت: تعدادی واحد صنعتی و تولیدی در استان وجود دارد که به دلیل مشکلات مالکیتی و مدیریتی حاضر به طرح مشکلات خود در این کارگروه نیستند.

 

در این نشست مشکلات سرمایه در گردش شرکت تعاونی 260 سیم و کابل یاسوج، شرکت تعاونی 2109 تولید خوراک دام و طیور و مشکلات واحدهای راکد صنایع فرآورده‌های الکلی یاسوج و شرکت پارس بام دنا مطرح و تصمیمات لازم در این خصوص اتخاذ شد.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

شبکه اطلاع رسانی دانا
قلم_گزینشی