به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «چهارفصل» صبح امروز ۲۴ اردیبهشتماه جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد، معاون سیاسی امنیتی استانداری، مدیرکل بنیاد شهید کهگیلویه و بویراحمد و مسئولان استانی در سالن شماره یک استانداری برگزار شد.
حجتالاسلام والمسلمین قدرتالله خرمروز در ابتدای جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گفت: چند مورد از مهمترین مطالبات خانواده شهداء از مسئولان استانی و کشور دسترسی آسان به قبور شهدای خود است جاده دسترسی به قبور شهداء در بسیاری از روستاها از وصعیت خوشایندی برخوردار نیست، بعضا قبور شهداء قدیمی و لوله آب و یا لامپی برای روشنایی ندارند که این از مطالبات خانوادههای شهدا است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کهگیلویه و بویراحمد گفت: همچنین بحث مسکن خانواده شهداء، از جمله کارهای صورت گرفته برگزاری باشکوه کنگره ملی شهدا، یادمانها و ...، تولید انیمیشنها، پوسترها و سایر موارد که به نحو احسن تولید و اجرا شدهاند.
وی بیان داشت: دستور کار این جلسه در آستانه ۳ خرداد و عملیات بیتالمقدس تکریم و تجلیل از خانواده شهدا جهت بزرگداشت شهدای ۳ خرداد و عملیات بیتالمقدس که در این باب تقسیمکاری لازم است.
حجتالاسلام خرمروز گفت: ساماندهی تصاویر شهداء در جادهها، بلوارها و سطح شهر، ساماندهی بیلبوردها، جمعآوری و ساماندهی آسان اسناد شهداء در ادارات و جاهای دیگر اگر از شهداء مطلبی، سندی، دستنوشتهای دارند میتوانند آنانرا تحویل داده تا در قسمت اسناد شهداء جای دهیم.
حجتالاسلام والمسلمین کریمی گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد یکیاز استانهای سرافراز در حوزه فرهنگ ایثار و شهادتاند، گواه آن ۲۰۰۰ شهید سرافراز این استان است.
مدیرکل راهبردی نماینده رهبری در بنیاد شهید کهگیلویه و بویراحمد گفت: فرهنگ ایثار و شهادت را باید از خودمان شروع کنیم، این فرهنگ را فقط با نصب بنر و بیلبورد نمیشود زنده نگه داشت بلکه به تلاش بیشتری برای آگاهسازی جوانان نیاز است.
وی افزود: تمام تلاش ما باید بر آن باشد تا جوانان ما راه روشن شهدا را پیدا کنند، جوانان ما امروز به این راه و آگاهسازی ما نیاز دارند. رئیسجمهور نیز در این موضوع دغدغه بسیار جدی دارند، از استانها هم این انتظار میرود که مسئولان آن در استانهای خود این دغدغه را بهطور جدی داشته و برای آن چاره اندیشند.
حجتالاسلام کریمی گفت: تکریم از خانواده شهداءمیبایست علاو بر حاکمیتی بودن به مردمی بودن برسد، یعنی مردم به دیدار خانواه شهداء رفته و از آنان تکریم کنند. این مهم است از باب صیانت از فرهنگ ایثار و شهادت.
وی بیان داشت: مشکل دیگر مسکن خانوادههای ایثارگران و شهداء است، که در این باب نیز خانوادههای شهداء نباید دغدغهای داشتند، همه مسئولان باید به جهت رفع مشکلات خانوادههای شهداء و تکریم آنان تمام تلاش خود را در حوزههای مختلف به کار گیرند.
فتاح محمدی گفت: یک جشنواره ملی سالانه شهدای غریق برای اولین بار با رونمایی از پوستر و سایت توسط استان کهگیلویه و بویراحمد انجام شد، انتظار میرود که سایر دستگاهها هم همکاریهای لازم را در دستور کار داشته باشند.
معاون سیاسی امنیتی کهگیلویه و بویراحمد گفت: در پایان شهریورماه آثار ارسالی به دبیرخانه داوری و منتخبان و برگزیدگان جشنواره مشخص و اعلام خواهند شد، از دستگاهها انتظار میرود که اطلاعرسانیها صورت پذیرد.
وی بیان داشت: انشاءالله بتوانیم با کمک هم این حرکت موثر و بزرگ را در استان به نحو احسن انجام دهیم.
در ادامه جلسه مسئولان استانی به شرح پیشنهادات خود در این خصوص پرداختند، از جمله پیشنهادت مسئولان در رابطه با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تکریم خانواده شهدا، برگزاری جشنهای ویژه شهداء، تعامل با خانواده شهداء، برگزاری جشنوارهها، ساخت انیمیشنهای شهداء، تولیدات مختلف گرافیکی و برنامههای موبایلی در حوزههای مختلف بود.
همچنین برجستهسازی قیام مردم گچساران در ۱۹ خرداد، برگزاری جشنواره شهدای غریق، برگزاری دورهها و اردوهای مختلف دانشآموزی در رابطه با شناخت بیشتر و موثر دانشآموزان با شهداء، سرکشی از خانواده شهداء و قبور شهداء، نصب تمثیل شهداء، برگزاری کنگره شهداء با شکوه بیشتر و سایر موارد که هر کدام میتوانند با اجرایی شدن باعث ترویج فرهنگ ایثار و شهادت همچنین شناخت بیشتر مردم و جوانان از شهدای استان باشند.
انتهای خبر/
پیوندها
[1] http://www.chaharfasl.ir/news/136616/%D8%AA%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%85-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%B4%D9%87%D8%AF%D8%A7%D8%9B-%D8%A7%D8%AF%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%AE%D9%88%D9%86-%D8%B4%D9%87%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D9%86